wordpress visitors

Parcours

Interactieve kaart | Route naar start | Hoogteprofiel | Strava | Er is meer te zien bij het rondje RoSa

Uitleg

Het parcours is 2,5 kilometer lang en gemarkeerd door middel van houten palen met een blauwe kop (elke 100 meter) en gele kop (elke 500 meter). De route loopt over relatief vlakke bospaden, maar het blijft een heuvelachtig bosgebied. Echt vlakke en egale paden komen niet voor. Houd er ook rekening mee dat het parcours door regen, vorst of sneeuw lastiger te lopen kan zijn. Staatsbosbeheer zal geen extra onderhoud aan dit parcours verrichten ten opzichte van de overige bospaden. Het parcours loopt rechtsom door het bos. De finish van de 2,5 kilometer is, als je de ronde één keer gelopen hebt, vanaf het bankje circa 200 meter rechtdoor bovenaan de heuvel bij het eerste gele paaltje aan je rechterzijde. Loop je de ronde twee keer, dan is de finish ongeveer 40 meter achter het eerste gele paaltje. Daar staat een tweede geel paaltje aan de rechterzijde. Zie onderstaande foto.

Finish

Dit parcours wordt voornamelijk onderhouden door vrijwilligers, die hun best doen de markering in optimale staat te houden. Mocht je daarover vragen of opmerkingen hebben, dan kun je contact opnemen met: info@rondjerosa.nl.

Interactieve kaart

Route naar start

Vanaf de parkeerplaats aan de Schelmseweg (zie bovenstaande kaart) loop je door het hek circa 800 meter rechtdoor.
aanlooproute

Vanaf het bankje op het kruispunt van paden loop je rechtdoor de heuvel op.
Kruising

De start bevindt zich na 200 meter aan de rechterzijde (rechtsaf).
Start2

Hoogteprofiel

Hoogteprofiel

Strava


Er is meer te zien bij het rondje RoSa

Lekker hardlopen over het rondje RoSa. Maar er is meer te zien dan alleen die paaltjes met die blauwe en gele kop. IVN Oost-Veluwezoom attendeert je graag op de natuur en landschap langs dit hardloopcircuit. Zodat je nog meer kan genieten van dat rondje.
Klik op ‘flyer rondje RoSa’ voor verdere informatie over het rondje: Flyer rondje RoSa.